
به گزارش سنی دیلی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر امامجمعه پاوه؛ نماز جمعه پاوه با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی، با حضور پرشور مردم مومن پاوه در محل مسجد جامع و به امامت حاج ماموستا ملا قادر قادری اقامه شد.
ماموستا قادری فرمودند، امروز ۴ مطلب مختصـــر را به شرح آتی به عرض میرسانم. ۱- ما و مرگ ۲-حدیثی از رسولالله (ص) در همین خصوص ۳-ما و طبیعت و یوم الشجره ۴-سفر پاپ به عراق
مرگ حق است و عملاً هم به ما مسلمانان تفهیم شده و هم غیرمسلمانان مرگ را قبول دارند ولی در مسئلۀ مرگ دیدگاهها مختلف است. اگر تفسیر و تلاوت و بحث قرآن و مرگ پدر و مادر و برادر و خواهر در روحیۀ انسان مؤمن تأثیر نکند، هیچچیزی در او تأثیر نخواهد کرد.
ابوهریره میفرماید: روزی پیامبر اسلام خطاب به ما فرمودند: ای مردم «اِستَکثِروا ذِکرَهاذِم الذاتِ فَإنّهُ ما ذَکَرهُ أحَدٌ فی ضِیق الاّ وَسَّعَهُ و لا ذَکَرَهُ فی سَعَهٍ الاّ ضَیَّقها علیه» مرگ را فراموش نکنید.
درختکاری سنت رسولالله (ص) است. پیامبر اسلام درختکاری و کاشت درخت را به ما توصیه فرموده است. درخت و درختکاری در ادیان توحیدی بخصوص در آیین اسلام جایگاه خاصی دارد؛ خدای بزرگ در سورۀ الرحمن میفرماید: گیاهان و درختان مرا تسبیح میکنند. شما بر آنها بیفزایید.
تا ساعاتی دیگر آقای پاپ به عراق میآید. اولاً من از خدا میخواهم پاپ بهسلامت بیاید و بهسلامت برگردد ما هیچگاه از اروپاییها و غربیها خیری ندیدهایم امید است سفر او خیر باشد و به سلامت برگردد و مصیبتی برای بغداد و اربیل پیش نیاید.
آقای پاپ سه روز در عراق خواهد ماند و به بغداد و نجف و اربیل و موصل میرود. تمام آن مکانها که نشانی از مسیحیت دارد را بازسازی کردهاند. امروز صبح تلویزیون را نگاه میکردم، هزینههایی که برای مراکز مسیحیت در کردستان عراق شده در طول تاریخ عراق برای مراکز اسلامی نشده است.
نکته مهم دیگری که از این سفر باید به آن اشاره شود، باتوجه سن بالای پاپ، از او خواستند که به این سفر نرود اما پاپ در پاسخ گفت: میروم و باید بروم تمام آثاری که در طول ۳ هزارساله گذشته به نام مسیحیت بوده ببینم و مسیحیان را تشویق کنم و برایشان دعا کنم و به آنها بگویم بمانید و مقاومت کنید…
در کل ورود پاپ به عراق حادثۀ مهمی است و برای ما مسلمانان بخصوص علما جای تأسف است که دنیای اسلام در سایه عملکرد خودمان در آتش تفرقه و برادر کشی می سوزد و توقع داریم با دعای جناب پاپ بیدار شویم.
نماز جمعه اهل سنت سنندج
ماموستا معروف خالدی امام جمعه موقت سنندج گفت: کمک به نیازمندان و رفع مشکلات معیشتی مردم باید از اولویت های مدیران و دستگاه های مختلف اجرایی باشد.
ماموستا معروف خالدی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته سنندج اظهار کرد: دنیا مزرعه آخرت بوده و هرگونه عملکردی که داشته باشیم باید نسبت به عاقبت آن پاسخگو باشیم.
وی افزود: اسلام جامع ترین برنامه زندگی را به پیروان خود ارائه کرده است لذا مسلمانان باید با تأسی از این آموزه های هویت بخش در جامعه به نقش آفرینی بپردازند.
ماموستا خالدی افزود: در این بازه زمانی که به دلیل شیوع ویروس کرونا شاهد آسیب دیدن بسیاری از مشاغل هستیم باید تلاش ها برای رفع دغدغه های معیشتی مردم افزون شود.
ماموستا خالدی در ادامه خطبه های این هفته بر رعایت موازین اسلامی در تمامی عرصه در جامعه تاکید کرد و گفت: ملاک برتری انسان ها به میزان عمل صالح آن ها بستگی دارد و عزت دنیا و آخرت با عمل به دستورات الهی محقق می شود.
نماز جمعه اهل سنت زاهدان
مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه اهلسنت زاهدان با بیان اینکه «سلامتی مردم بر هر چیزی اولویت دارد»، ضمن انتقاد از کمکاری دولت در زمینۀ واردکردن واکسن کرونا به کشور، از مسئولین امر خواستند سیاستها را به نحوی تنظیم کنند که سرمایههای کشور، برای سلامتی و حل مشکلات اقتصادی مردم ایران هزینه شوند.
مولانا عبدالحمید خاطرنشان کردند: ما امروز در وضعیتی نیستیم که سرمایههای کشور را برای کمک به دیگر کشورها و ملتها هزینه کنیم، بلکه با توجه به اینکه ارزش پول ملی ما به شدت کاهش یافته است، ما در شرایطی قرار داریم که دیگران باید به ما کمک کنند.
ایشان بر لزوم «حفظ امنیت» تاکید کردند و گفتند: امنیت هم مانند سلامتی مهم است، چنانکه در قرآن مجید در توصیف بهشتیان آمده است: «أدخلوها بسلام آمنین»؛ بعد از نعمت سلامتی، نعمت امنیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
مولانا عبدالحمید خاطرنشان کردند: امنیت استان سیستانوبلوچستان بسیار حیاتی و مهم است. درخواست بنده از مردم عزیز استان آن است که امنیت استان حفظ شود، زیرا ناامنی به ضرر همه است.
نماز جمعه اهل سنت تهران
خطبه نماز جمعه صادقیه تهران که بصورت مجازی ارائه شد عبارتست از: اسباب آمرزش گناهان(۳)
الله متعال می فرماید:(وَسَارِعُواْ إِلَى مَغْفِرَهٍ مِّن رَّبِّکُمْ)(آل عمران:۱۳۳)بشتابید به سوی اتخاذ اسباب مغفرت پروردگارتان. خداوند به هر کس که اسباب مغفرت و آمرزش را فراهم نماید، وعده داده که او را می آمرزد،می فرماید:{وَإِنِّی لَغَفَّارٌ لِّمَن تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ صَالِحًا ثُمَّ اهْتَدَى}(طه:۸۲) و به راستى که من کسى را که توبه کند و ایمان آورد و کردار شایسته انجام دهد آن گاه راه یابد، خواهم آمرزید..
پس در کتاب واحادیث اسباب آمرزش گناهان آمده که ما برخی ازآنها را در چند خطبه خدمتتان عرض می کنیم که عبارتند از: